Bank of America ML waarschuwt echter dat de rente in VS plots weer fors kan stijgen, want de koers van de 10-jarige staatsobligatie heeft een belangrijke technische weerstand bereikt. MacNeill Curry, obligatiespecialist van de bank, rekent op een uitbodeming van de rente.

Hij verwacht dat de koersen van de 5- en de 10-jarige staatsobligatie in de komende weken weer zullen stijgen. Of daarbij de kaap van 3% voor de 10-jarige staatsobligatie zal worden gerond, is voorlopig niet duidelijk. Ooit zal de FED toch met taperen moeten beginnen.

Bank of America ML waarschuwt echter dat de rente in VS plots weer fors kan stijgen, want de koers van de 10-jarige staatsobligatie heeft een belangrijke technische weerstand bereikt. MacNeill Curry, obligatiespecialist van de bank, rekent op een uitbodeming van de rente. Hij verwacht dat de koersen van de 5- en de 10-jarige staatsobligatie in de komende weken weer zullen stijgen. Of daarbij de kaap van 3% voor de 10-jarige staatsobligatie zal worden gerond, is voorlopig niet duidelijk. Ooit zal de FED toch met taperen moeten beginnen.