Bank of America Merrill Lynch wordt voorzichtiger voor Wall Street, volgens Curry is de kans groot dat de S&P 500 in de komende weken nieuwe dieptepunten zal laten optekenen. Bovendien zullen de risico's op een forse koerscorrectie in de komende weken alleen maar toenemen.

De S&P 500 zou kunnen corrigeren tot onder het niveau van 1700 punten. Volgens Curry is het daarom verstandig om aandelen te blijven mijden, hij is wel positief voor Amerikaanse staatsobligaties. Die zullen in de komende weken hun opmars kunnen verder zetten.

Bank of America Merrill Lynch wordt voorzichtiger voor Wall Street, volgens Curry is de kans groot dat de S&P 500 in de komende weken nieuwe dieptepunten zal laten optekenen. Bovendien zullen de risico's op een forse koerscorrectie in de komende weken alleen maar toenemen. De S&P 500 zou kunnen corrigeren tot onder het niveau van 1700 punten. Volgens Curry is het daarom verstandig om aandelen te blijven mijden, hij is wel positief voor Amerikaanse staatsobligaties. Die zullen in de komende weken hun opmars kunnen verder zetten.