De resultaten waren beter dan verwacht en bevestigden nogmaals dat de banksector aan de beterhand is. Ook JPMorgan Chase & Co maakte woensdag meevallende resultaten bekend.

Bank of America zette 9,80 miljard dollar opzij om kredietverliezen te dekken, wat 3% minder is dan tijdens het vierde kwartaal van vorig jaar. Vorig jaar zette de bank 3,14 miljard dollar opzij.

Per aandeel werd 28 dollarcent verdiend, tegenover 44 dollarcent tijdens dezelfde periode van vorig jaar. De consensusverwachting van de analisten lag echter slechts op een winst per aandeel van 6 dollarcent.

De resultaten waren beter dan verwacht en bevestigden nogmaals dat de banksector aan de beterhand is. Ook JPMorgan Chase & Co maakte woensdag meevallende resultaten bekend. Bank of America zette 9,80 miljard dollar opzij om kredietverliezen te dekken, wat 3% minder is dan tijdens het vierde kwartaal van vorig jaar. Vorig jaar zette de bank 3,14 miljard dollar opzij. Per aandeel werd 28 dollarcent verdiend, tegenover 44 dollarcent tijdens dezelfde periode van vorig jaar. De consensusverwachting van de analisten lag echter slechts op een winst per aandeel van 6 dollarcent.