Het zou meer bepaald om een bank gaan, zonder dat daaromtrent meer details werden bekendgemaakt. Bank of America kan volgende doelwit van Wikileaks worden, zo menen doorgaans goedingelichte bronnen te weten.

Wikileaks zou de beschikking hebben over duizenden documenten met betrekking tot onethisch gedrag bij de bank. Die documenten zouden bezwarend genoeg zijn om een onderzoek mogelijk te maken.

Assange onthulde vorig jaar al dat hij een grote hoeveelheid documenten met betrekking tot Bank of America in zijn bezit had gekregen.

Het zou gaan om in totaal 5GB op een harde schijf, wat inderdaad een gigantische hoeveelheid is. Bij Bank of America luidt de reactie: eerst zien en dan geloven.

Het zou meer bepaald om een bank gaan, zonder dat daaromtrent meer details werden bekendgemaakt. Bank of America kan volgende doelwit van Wikileaks worden, zo menen doorgaans goedingelichte bronnen te weten. Wikileaks zou de beschikking hebben over duizenden documenten met betrekking tot onethisch gedrag bij de bank. Die documenten zouden bezwarend genoeg zijn om een onderzoek mogelijk te maken. Assange onthulde vorig jaar al dat hij een grote hoeveelheid documenten met betrekking tot Bank of America in zijn bezit had gekregen. Het zou gaan om in totaal 5GB op een harde schijf, wat inderdaad een gigantische hoeveelheid is. Bij Bank of America luidt de reactie: eerst zien en dan geloven.