Vreemd genoeg bleek Goldman Sachs in het daaropvolgend kwartaal de grootste koper van goud te zijn. Vorige maand gaf Morgan Stanley een gelijkaardig advies, deze bank zag de goudprijs niet meer stijgen tot boven 1300 dollar per troy ounce. Inmiddels flirt de goudprijs opnieuw met dat niveau.

Een andere Amerikaanse grootbank heeft begin deze week hetzelfde advies gegeven. Bank Of America geeft een verkoopadvies voor het goud, analist Macneil Curry verwacht dat de goudprijs niet zal kunnen uitstijgen boven 1315 dollar, hij verwacht dat het goud snel de downtrend opnieuw zal hervatten. We zijn in ieder geval benieuw wat er nu te gebeuren staat.

Vreemd genoeg bleek Goldman Sachs in het daaropvolgend kwartaal de grootste koper van goud te zijn. Vorige maand gaf Morgan Stanley een gelijkaardig advies, deze bank zag de goudprijs niet meer stijgen tot boven 1300 dollar per troy ounce. Inmiddels flirt de goudprijs opnieuw met dat niveau. Een andere Amerikaanse grootbank heeft begin deze week hetzelfde advies gegeven. Bank Of America geeft een verkoopadvies voor het goud, analist Macneil Curry verwacht dat de goudprijs niet zal kunnen uitstijgen boven 1315 dollar, hij verwacht dat het goud snel de downtrend opnieuw zal hervatten. We zijn in ieder geval benieuw wat er nu te gebeuren staat.