De Europese technologiesector vertoont daarnaast opwaartse ambities, zoals blijkt uit de koersgrafiek. Positief ook is de trend in de Europese Personal Care & Household sector.

De Europese technologiesector is - zeker in het licht van de nog twijfelachtige conditie van de technologiezware Nasdaq Composite - een aantrekkelijke kandidaat voor verdere koersstijgingen.

De Europese vastgoedsector presteert volgens Loef Technische Analyse sinds begin 2012 beter dan de beleggings-categorie wereldwijd aandelen wanneer de hiervan afgeleide ETF's met een notering in euro's met elkaar worden vergeleken.

De iShares Property Europe heeft volgens Loef Technische Analyse tot nu toe 20% koerswinst gerealiseerd ten opzichte van 10,5% aandelen wereldwijd.

De Europese technologiesector vertoont daarnaast opwaartse ambities, zoals blijkt uit de koersgrafiek. Positief ook is de trend in de Europese Personal Care & Household sector. De Europese technologiesector is - zeker in het licht van de nog twijfelachtige conditie van de technologiezware Nasdaq Composite - een aantrekkelijke kandidaat voor verdere koersstijgingen. De Europese vastgoedsector presteert volgens Loef Technische Analyse sinds begin 2012 beter dan de beleggings-categorie wereldwijd aandelen wanneer de hiervan afgeleide ETF's met een notering in euro's met elkaar worden vergeleken. De iShares Property Europe heeft volgens Loef Technische Analyse tot nu toe 20% koerswinst gerealiseerd ten opzichte van 10,5% aandelen wereldwijd.