Het land gaat gebukt onder een existentiële crisis, waardoor de hervormingen die noodzakelijk zijn om het concurrentievermogen te herstellen en de economie weer op het groeipad te krijgen uitblijven. De Fransen zullen een forse inspanning moeten leveren om hun achterstand op het peleton in te halen.

De Europese beurzen zijn in de opening nauwelijks van plaats gekomen, de belangrijkste indices noteren dicht in de buurt van het slotniveau van gisteren. Bank Degroof heeft vanmorgen het advies voor Elia verhoogd van houden naar opbouwen, het koersdoel werd opgetrokken van 38 naar 44 euro.

Het land gaat gebukt onder een existentiële crisis, waardoor de hervormingen die noodzakelijk zijn om het concurrentievermogen te herstellen en de economie weer op het groeipad te krijgen uitblijven. De Fransen zullen een forse inspanning moeten leveren om hun achterstand op het peleton in te halen. De Europese beurzen zijn in de opening nauwelijks van plaats gekomen, de belangrijkste indices noteren dicht in de buurt van het slotniveau van gisteren. Bank Degroof heeft vanmorgen het advies voor Elia verhoogd van houden naar opbouwen, het koersdoel werd opgetrokken van 38 naar 44 euro.