D'Ieteren heeft het openingsverlies gehalveerd maar Bank Degroof verlaagt het koersdoel voor het aandeel tot 32 euro. Het advies houden blijft gehandhaafd.

Als gevolg van de afschaffing van de verplichte publicatie van kwartaalmededelingen heeft D'Ieteren besloten zijn tussentijdse managementverklaring met betrekking tot het eerste kwartaal te vervangen door een trading update ter gelegenheid van de Algemene Aandeelhoudersvergadering.

In deze trading update zal de evolutie van de resultaten niet meer opgenomen worden omwille van de volatiliteit van de resultaten in deze periode van het jaar. Dit jaar bleef de publicatie van deze eerste trading update uitzonderlijk behouden op 15 mei. De tussentijdse managementverklaring van het derde kwartaal zal vanaf 2014 afgeschaft worden.

D'Ieteren heeft het openingsverlies gehalveerd maar Bank Degroof verlaagt het koersdoel voor het aandeel tot 32 euro. Het advies houden blijft gehandhaafd. Als gevolg van de afschaffing van de verplichte publicatie van kwartaalmededelingen heeft D'Ieteren besloten zijn tussentijdse managementverklaring met betrekking tot het eerste kwartaal te vervangen door een trading update ter gelegenheid van de Algemene Aandeelhoudersvergadering. In deze trading update zal de evolutie van de resultaten niet meer opgenomen worden omwille van de volatiliteit van de resultaten in deze periode van het jaar. Dit jaar bleef de publicatie van deze eerste trading update uitzonderlijk behouden op 15 mei. De tussentijdse managementverklaring van het derde kwartaal zal vanaf 2014 afgeschaft worden.