In de sterk promotionele marktomgeving zal Colruyt zijn strategie onverminderd verder zetten, zo maakte het bedrijf bekend in reactie op de publicatie van de omzetcijfers. Op basis van de omzetevolutie en van de vooruitzichten voor de rest van het boekjaar verwacht de distributieketen dat het geconsolideerd nettoresultaat voor 2013/14 licht lager zal liggen dan dat van het vorige jaar.

Volgens Bank Degroof waren de omzetcijfers over de eerste negen maanden van het boekjaar bevredigend te morgen. Het advies houden voor het aandeel Colruyt blijft gehandhaafd, maar het koersdoel wordt lichtjes verlaagd van 41,50 naar 40,50 euro.

In de sterk promotionele marktomgeving zal Colruyt zijn strategie onverminderd verder zetten, zo maakte het bedrijf bekend in reactie op de publicatie van de omzetcijfers. Op basis van de omzetevolutie en van de vooruitzichten voor de rest van het boekjaar verwacht de distributieketen dat het geconsolideerd nettoresultaat voor 2013/14 licht lager zal liggen dan dat van het vorige jaar. Volgens Bank Degroof waren de omzetcijfers over de eerste negen maanden van het boekjaar bevredigend te morgen. Het advies houden voor het aandeel Colruyt blijft gehandhaafd, maar het koersdoel wordt lichtjes verlaagd van 41,50 naar 40,50 euro.