Mobistar gaat in de komende maanden uitkomen met zijn quadruple play offering. Het is nog niet zeker wat dit zal betekenen voor de resultaten van het telecombedrijf. Daarnaast heerst er nogal wat onzekerheid over de lagere MTR's. Siddy Jobe verlaagt de winstprognoses en reduceert het koersdoel van 53,50 naar 50 euro. Het advies gaat van opbouwen naar houden.

Wat Belgacom betreft: het aandeel heeft beter gedaan dan de Europese branchegenoten. Siddy Jobe ziet vanaf de huidige koersniveaus niet veel opwaarts potentieel beschikbaar en verlaagt eveneens het advies voor Belgacom van van opbouwen naar houden.

Ook het advies voor Telenet gaat van opbouwen naar houden. Jobe merkt in dit geval op dat er weliswaar een optrekken van de winstprognoses kan komen, maar dit gaat weinig veranderen aan de waardering.

Mobistar gaat in de komende maanden uitkomen met zijn quadruple play offering. Het is nog niet zeker wat dit zal betekenen voor de resultaten van het telecombedrijf. Daarnaast heerst er nogal wat onzekerheid over de lagere MTR's. Siddy Jobe verlaagt de winstprognoses en reduceert het koersdoel van 53,50 naar 50 euro. Het advies gaat van opbouwen naar houden. Wat Belgacom betreft: het aandeel heeft beter gedaan dan de Europese branchegenoten. Siddy Jobe ziet vanaf de huidige koersniveaus niet veel opwaarts potentieel beschikbaar en verlaagt eveneens het advies voor Belgacom van van opbouwen naar houden. Ook het advies voor Telenet gaat van opbouwen naar houden. Jobe merkt in dit geval op dat er weliswaar een optrekken van de winstprognoses kan komen, maar dit gaat weinig veranderen aan de waardering.