Stemming bij inkoopmanagers

In de eurozone zijn vorige week voorlopige cijfers over de stemming onder inkoopmanagers bekend gemaakt. Zonder uitzondering (zowel de industrie, de diensten als de samengestelde index) vielen volgens ABN Amro de gegevens over maart tegen ten opzichte van de hogere verwachting en ook zonder uitzondering lagen ze lager dan in februari en onder de 50.

De eerste schatting van de Europese inkoopmanagersindex in maart viel ook volgens Theodoor Gilissen Bankiers lager uit dan verwacht. De industriecomponent daalde van 49 naar 47, waar een stijging naar 49,5 was verwacht.

De dienstenindex kwam iets lager uit op 48,7 van 48,8 bij een verwachting van 49,2. De cijfers laten zien dat het grotere vertrouwen in de financiële markten na de LTRO's nog niet direct vertaald wordt in betere economische verwachtingen.

Bois Sauvage

Bank Degroof publiceerde vandaag een rapport over Bois Sauvage. De holding heeft volgens de analisten van de bank een uitstekend 2011 achter de rug. Het koersdoel voor het aandeel wordt daarom lichtjes verhoogd van 199 naar 210 euro, wat betekent dat er nog een opwaarts potentieel van 13% voorhanden is.

Stemming bij inkoopmanagers In de eurozone zijn vorige week voorlopige cijfers over de stemming onder inkoopmanagers bekend gemaakt. Zonder uitzondering (zowel de industrie, de diensten als de samengestelde index) vielen volgens ABN Amro de gegevens over maart tegen ten opzichte van de hogere verwachting en ook zonder uitzondering lagen ze lager dan in februari en onder de 50. De eerste schatting van de Europese inkoopmanagersindex in maart viel ook volgens Theodoor Gilissen Bankiers lager uit dan verwacht. De industriecomponent daalde van 49 naar 47, waar een stijging naar 49,5 was verwacht. De dienstenindex kwam iets lager uit op 48,7 van 48,8 bij een verwachting van 49,2. De cijfers laten zien dat het grotere vertrouwen in de financiële markten na de LTRO's nog niet direct vertaald wordt in betere economische verwachtingen.Bois Sauvage Bank Degroof publiceerde vandaag een rapport over Bois Sauvage. De holding heeft volgens de analisten van de bank een uitstekend 2011 achter de rug. Het koersdoel voor het aandeel wordt daarom lichtjes verhoogd van 199 naar 210 euro, wat betekent dat er nog een opwaarts potentieel van 13% voorhanden is.