Beter dan verwachte kwartaalcijfers bij Solvay ondersteunen de BEL 20. Bank Degroof verhoogt het koersdoel Solvay tot 120 euro, omdat het aandeel niet goedkoop is wordt het advies houden gehandhaafd.

Solvay had volgende commentaar op de vanmorgen gepubliceerde interimcijfers:

"Solvay begon het jaar goed dankzij een verbeterde vraag en de voordelen van onze uitmuntendheidsinitiatieven. Het herstel van de vraag uitte zich in hogere volumes in de meeste van onze activiteiten, terwijl Chemlogics een operationele winstgroei van dubbele cijfers liet zien. De resultaten van de uitmuntendheidsinitiatieven over de hele groep hielpen om ongunstige wisselkoersschommelingen en negatieve eenmalige effecten goed te maken. Hierdoor leverde Solvay in het eerste kwartaal een solide winstgroei en een hogere marge. Dit jaar zal Solvay zijn diepgaande transformatie voorzetten om een bedrijf te creëren met hogere groei, minder cycliciteit en een hogere waarde."

Beter dan verwachte kwartaalcijfers bij Solvay ondersteunen de BEL 20. Bank Degroof verhoogt het koersdoel Solvay tot 120 euro, omdat het aandeel niet goedkoop is wordt het advies houden gehandhaafd. Solvay had volgende commentaar op de vanmorgen gepubliceerde interimcijfers: "Solvay begon het jaar goed dankzij een verbeterde vraag en de voordelen van onze uitmuntendheidsinitiatieven. Het herstel van de vraag uitte zich in hogere volumes in de meeste van onze activiteiten, terwijl Chemlogics een operationele winstgroei van dubbele cijfers liet zien. De resultaten van de uitmuntendheidsinitiatieven over de hele groep hielpen om ongunstige wisselkoersschommelingen en negatieve eenmalige effecten goed te maken. Hierdoor leverde Solvay in het eerste kwartaal een solide winstgroei en een hogere marge. Dit jaar zal Solvay zijn diepgaande transformatie voorzetten om een bedrijf te creëren met hogere groei, minder cycliciteit en een hogere waarde."