Bank Degroof verhoogt koersdoel Kinepolis

De Europese beleggers liggen niet echt wakker van Chinese economie, zo bleek vandaag opnieuw. De belangrijkste indices noteren weliswaar in het rood, maar van grote verliezen is nergens sprake. Bank Degroof verhoogt koersdoel voor Kinepolis tot 130 euro, dit naar aanleiding van de aangekondigde aandelensplitsing.

Is de afloop van de FED-meeting van vorige week woensdag een gevaar voor de aandelenmarkten? Zeker, op korte termijn kan het volgens hoofdstrateeg Philippe Gijsels van BNP Paribas private banking voor wat twijfels zorgen. Markten haten nu eenmaal het onverwachte.

Maar als blijkt dat Yellen gelijk heeft in haar optimistische visie op de Amerikaanse economie, dan kan het op termijn alleen maar het vertrouwen van de aandelenbelegger versterken. Want een beter draaiende economie doet de kassa rinkelen en drijft de winstvooruitzichten omhoog. Bovendien heb je als belegger meer aan een centrale bankier die de juiste politiek voert dan aan eentje die constant snoepjes uitdeelt en achter de feiten aanholt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content