Bank Degroof publiceerde vandaag een rapport over CFE. Na een onderhoud met het management naar aanleiding van de publicatie van de resultaten over het derde kwartaal werd het scenario voor dit en de volgende jaren herbekeken. Na de volledig consolidatie van DEME is het bedrijf nu een offshore contractor.

Rekening gehouden met de recente opleving van de koers blijft het aandeel opbouwen voor het aandeel CFE gehandhaafd. In het kader van een updating van het scenario werd echter het koersdoel verhoogd. Dat stond op 74 euro en werd opgetrokken tot 81 euro.

Bank Degroof publiceerde vandaag een rapport over CFE. Na een onderhoud met het management naar aanleiding van de publicatie van de resultaten over het derde kwartaal werd het scenario voor dit en de volgende jaren herbekeken. Na de volledig consolidatie van DEME is het bedrijf nu een offshore contractor. Rekening gehouden met de recente opleving van de koers blijft het aandeel opbouwen voor het aandeel CFE gehandhaafd. In het kader van een updating van het scenario werd echter het koersdoel verhoogd. Dat stond op 74 euro en werd opgetrokken tot 81 euro.