Bij het slot van de handel stond de Euro Stoxx 50 bijna 1% in de plus, terwijl de winst voor de BEL 20 zelfs opliep tot in de buurt van anderhalf procent. Solvay en Bekaert namen de Brusselse beurs op sleeptouw, terwijl ook UCB, KBC, Ageas en Delhaize een goede beurt maakte.

Bank Degroof publiceerde vanmorgen een positief rapport over Ageas. Het advies voor het aandeel van deze verzekeraar werd opgetrokken van houden naar accumulate, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 35 euro. Zowel het aantrekkelijk dividendrendement en de inkoop van eigen aandelen stemmen optimistisch.

Bij het slot van de handel stond de Euro Stoxx 50 bijna 1% in de plus, terwijl de winst voor de BEL 20 zelfs opliep tot in de buurt van anderhalf procent. Solvay en Bekaert namen de Brusselse beurs op sleeptouw, terwijl ook UCB, KBC, Ageas en Delhaize een goede beurt maakte. Bank Degroof publiceerde vanmorgen een positief rapport over Ageas. Het advies voor het aandeel van deze verzekeraar werd opgetrokken van houden naar accumulate, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 35 euro. Zowel het aantrekkelijk dividendrendement en de inkoop van eigen aandelen stemmen optimistisch.