De analisten van Bank Degroof namen nota van de update die werd gegeven van de strategie van Belgacom. Van een radicale breuk met het verleden is zeker geen sprake, maar het telecombedrijf is wel van plan om er een tandje bij te steken. Dat zal onder andere gebeuren door meer kostenreducties en door meer besparingen.

Over het lagere dividend maakt Bank Degroof zich niet zo veel zorgen, het dividendrendement wordt nog steeds als zeer aantrekkelijk ervaren. De groei is nog enkele jaren verwijderd en het opwaarts potentieel voor het aandeel lijkt beperkt. Daarom slechts een neutraal advies, waarbij de DCF value werd opgetrokken van 21,30 tot 23 euro. Dat laatste niveau is ook het nieuwe koersdoel.

De analisten van Bank Degroof namen nota van de update die werd gegeven van de strategie van Belgacom. Van een radicale breuk met het verleden is zeker geen sprake, maar het telecombedrijf is wel van plan om er een tandje bij te steken. Dat zal onder andere gebeuren door meer kostenreducties en door meer besparingen. Over het lagere dividend maakt Bank Degroof zich niet zo veel zorgen, het dividendrendement wordt nog steeds als zeer aantrekkelijk ervaren. De groei is nog enkele jaren verwijderd en het opwaarts potentieel voor het aandeel lijkt beperkt. Daarom slechts een neutraal advies, waarbij de DCF value werd opgetrokken van 21,30 tot 23 euro. Dat laatste niveau is ook het nieuwe koersdoel.