Eric Van Zele, CEO van Barco, gaf vanmorgen volgende verklaring op het kwartaalbericht van zijn bedrijf. Gegeven Barco's solide orderboek wordt verwacht dat de resultaten voor de tweede jaarhelft van 2014 beter zullen zijn dan de cijfers die werden opgetekend voor de tweede jaarhelft van 2013.

Voor de geconsolideerde inkomsten en EBITDA-bijdragen voor het volledige jaar 2014 daarentegen wordt verwacht dat deze een lichte daling zullen vertonen in vergelijking met 2013. Bank Degroof plaatst het advies en het koersdoel van Barco onder herziening naar aanleiding van de winstwaarschuwing.

Eric Van Zele, CEO van Barco, gaf vanmorgen volgende verklaring op het kwartaalbericht van zijn bedrijf. Gegeven Barco's solide orderboek wordt verwacht dat de resultaten voor de tweede jaarhelft van 2014 beter zullen zijn dan de cijfers die werden opgetekend voor de tweede jaarhelft van 2013. Voor de geconsolideerde inkomsten en EBITDA-bijdragen voor het volledige jaar 2014 daarentegen wordt verwacht dat deze een lichte daling zullen vertonen in vergelijking met 2013. Bank Degroof plaatst het advies en het koersdoel van Barco onder herziening naar aanleiding van de winstwaarschuwing.