Ze zien bovendien geen reden om het koersdoel te verhogen. Sinds 9 maart, toen Bank Degroof het aandeel is gaan volgen, is de koers al met een spectaculaire 96% gestegen.

Het koersdoel van 1,70 euro ging uit van een 'ja'-stem op de algemene aandeelhoudersvergadering van morgen. Hierbij is rekening gehouden met een discount van 30%.

In geval van een 'nee'-stem zal Bank Degroof het advies en het koersdoel voor het aandeel waarschijnlijk evenwel opschorten, dit vanwege de creatie van onzekerheid in dat geval.

Ze zien bovendien geen reden om het koersdoel te verhogen. Sinds 9 maart, toen Bank Degroof het aandeel is gaan volgen, is de koers al met een spectaculaire 96% gestegen. Het koersdoel van 1,70 euro ging uit van een 'ja'-stem op de algemene aandeelhoudersvergadering van morgen. Hierbij is rekening gehouden met een discount van 30%. In geval van een 'nee'-stem zal Bank Degroof het advies en het koersdoel voor het aandeel waarschijnlijk evenwel opschorten, dit vanwege de creatie van onzekerheid in dat geval.