De beleggergemeenschap had volgens professor Stefan Duchateau blijkbaar een veel pessimistischer beeld ingeschat van het herstel van de Chinese economie waardoor de confirmatie van het officieel verwachte groeicijfers als een stevige ondersteuning werd beschouwd voor een meer optimistisch scenario.

De kansen op de gevreesde "hard landing" werden plots veel lager geschat waardoor de beursgenoteerde Chinese bedrijven substantieel hogere niveaus mochten opzoeken. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De beleggergemeenschap had volgens professor Stefan Duchateau blijkbaar een veel pessimistischer beeld ingeschat van het herstel van de Chinese economie waardoor de confirmatie van het officieel verwachte groeicijfers als een stevige ondersteuning werd beschouwd voor een meer optimistisch scenario. De kansen op de gevreesde "hard landing" werden plots veel lager geschat waardoor de beursgenoteerde Chinese bedrijven substantieel hogere niveaus mochten opzoeken. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.