De aandelenmarkten namen gisteren na de mooie winsten sinds het begin van de week een rustpauze. En dat zal volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas Private Banking naar alle waarschijnlijkheid ook vandaag het geval zijn. En dat is goed nieuws.

Want eerst en vooral is het positief dat de stijging niet te snel gaat, dat ze te explosief wordt, wat dat is in het verleden nog al eens een voorbode geweest van komend onheil. In een aantal gevallen was het een signaal dat de stierenmarkt op zijn einde loopt.

De aandelenmarkten namen gisteren na de mooie winsten sinds het begin van de week een rustpauze. En dat zal volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas Private Banking naar alle waarschijnlijkheid ook vandaag het geval zijn. En dat is goed nieuws. Want eerst en vooral is het positief dat de stijging niet te snel gaat, dat ze te explosief wordt, wat dat is in het verleden nog al eens een voorbode geweest van komend onheil. In een aantal gevallen was het een signaal dat de stierenmarkt op zijn einde loopt.