Bank Degroof publiceerde vanmorgen een rapport over Colruyt onder de titel 'Fighting food deflation in Belgium'. De conclusie is dat het aandeel momenteel niet zo interessant is, ergens op de markt is meer value te vinden. Colruyt noteert nu aan 18.7x FY14/15e earnings.

Het advies afbouwen blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 36 euro. Eerder bedroeg het koersdoel 40,50 euro. Het nieuwe koersdoel stemt beter overeen met de multiples in de sector. Colruyt ligt vandaag op de Brusselse beurs niettemin relatief goed op koers.

Bank Degroof publiceerde vanmorgen een rapport over Colruyt onder de titel 'Fighting food deflation in Belgium'. De conclusie is dat het aandeel momenteel niet zo interessant is, ergens op de markt is meer value te vinden. Colruyt noteert nu aan 18.7x FY14/15e earnings. Het advies afbouwen blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 36 euro. Eerder bedroeg het koersdoel 40,50 euro. Het nieuwe koersdoel stemt beter overeen met de multiples in de sector. Colruyt ligt vandaag op de Brusselse beurs niettemin relatief goed op koers.