Bank Degroof publiceerde gisteren een rapport over GBL. Aanleiding was de update die het management van de holding gaf over de huidige stand van zaken, de evolutie van de portefeuille en natuurlijk ook de toekomstige strategie die dat management wenst te volgen.

Op basis van de verkregen informatie werd de NAV voor een aandeel GBL berekend op 94 euro, terwijl het koersdoel 72 euro bedraagt. Laatstgenoemde target ligt iets boven de target voordien van 71 euro. Bank Degroof heeft geen haast om aandelen GBL te kopen, zodat het advies 'houden' gehandhaafd blijft.

Bank Degroof publiceerde gisteren een rapport over GBL. Aanleiding was de update die het management van de holding gaf over de huidige stand van zaken, de evolutie van de portefeuille en natuurlijk ook de toekomstige strategie die dat management wenst te volgen. Op basis van de verkregen informatie werd de NAV voor een aandeel GBL berekend op 94 euro, terwijl het koersdoel 72 euro bedraagt. Laatstgenoemde target ligt iets boven de target voordien van 71 euro. Bank Degroof heeft geen haast om aandelen GBL te kopen, zodat het advies 'houden' gehandhaafd blijft.