Op economisch vlak was er het bericht dat de industriële output in Italië opnieuw is gedaald. Bank Degroof handhaaft een neutraal advies voor Belgacom, dat vanmorgen de interimcijfers bekendmaakte.

De trend op jaarbasis met betrekking tot. de opbrengsten uit Mobile-diensten (gecombineerde opbrengsten uit mobiele spraak en data) voor de Consumer- en Enterprise-businessunits verbeterde bij Belgacom in de eerste drie maanden van dit jaar verder.

In het eerste kwartaal van 2014 bedroegen de totale opbrengsten uit mobielediensten 318 miljoen EUR, of 6,0% lager op jaarbasis, tegenover -11,6% in het vierde kwartaal van 2013.

Op economisch vlak was er het bericht dat de industriële output in Italië opnieuw is gedaald. Bank Degroof handhaaft een neutraal advies voor Belgacom, dat vanmorgen de interimcijfers bekendmaakte. De trend op jaarbasis met betrekking tot. de opbrengsten uit Mobile-diensten (gecombineerde opbrengsten uit mobiele spraak en data) voor de Consumer- en Enterprise-businessunits verbeterde bij Belgacom in de eerste drie maanden van dit jaar verder. In het eerste kwartaal van 2014 bedroegen de totale opbrengsten uit mobielediensten 318 miljoen EUR, of 6,0% lager op jaarbasis, tegenover -11,6% in het vierde kwartaal van 2013.