Dankzij de participatie in De Vijver Media kan Telenet impulsen geven aan een nieuw zendermodel en samen met de zenders VIER en VIJF ook het Vlaamse zenderlandschap mee helpen innoveren, zo stond te lezen in de persmededeling die vanmorgen werd gepubliceerd.

Door de groeiende convergentie tussen vaste en mobiele diensten en het naar elkaar groeien van internet en klassieke televisie, moet de volgende stap gezet worden om de klant de nieuwe mogelijkheden optimaal te laten benutten. Telenet gelooft dat het in samenwerking met VIER en VIJF kan meewerken aan een nog rijkere televisie-ervaring voor de consument.

Dankzij de participatie in De Vijver Media kan Telenet impulsen geven aan een nieuw zendermodel en samen met de zenders VIER en VIJF ook het Vlaamse zenderlandschap mee helpen innoveren, zo stond te lezen in de persmededeling die vanmorgen werd gepubliceerd. Door de groeiende convergentie tussen vaste en mobiele diensten en het naar elkaar groeien van internet en klassieke televisie, moet de volgende stap gezet worden om de klant de nieuwe mogelijkheden optimaal te laten benutten. Telenet gelooft dat het in samenwerking met VIER en VIJF kan meewerken aan een nog rijkere televisie-ervaring voor de consument.