De Franse producentenprijzen zijn in mei opnieuw gedaald, dit voor de derde maand op rij. Volgens het agentschap Insee is die daling vooral te wijten aan de daling van de energieprijzen. Inderdaad zijn de prijzen voor elektriciteit, gas en verwarming vorige maand gedaald.

Er was sprake van een daling met 3,20%, terwijl de prijzen voor andere producten in mei gelijkbleven ten opzichte van de maand voordien. De Franse producentenprijzen zijn in mei met 0,50% gedaald op maandbasis, op jaarbasis was er sprake van een daling met 0,20%.

De Franse producentenprijzen zijn in mei opnieuw gedaald, dit voor de derde maand op rij. Volgens het agentschap Insee is die daling vooral te wijten aan de daling van de energieprijzen. Inderdaad zijn de prijzen voor elektriciteit, gas en verwarming vorige maand gedaald. Er was sprake van een daling met 3,20%, terwijl de prijzen voor andere producten in mei gelijkbleven ten opzichte van de maand voordien. De Franse producentenprijzen zijn in mei met 0,50% gedaald op maandbasis, op jaarbasis was er sprake van een daling met 0,20%.