De terugblik op de prestatie van de BRIC-landen is eerder problematisch- vooruitblikken dan maar...Door de recente stijging in de BRIC-beurzen is er zeker sprake van hernieuwde interesse in dit type van investeringen. Is deze "renaissance" echter terecht?

De klim van de BRIC-beuzen is volgens professor Stefan Duchateau vooral geïnspireerd door de algemene vooruitgang van de wereldbeurzen, maar kent toch ook een interne dynamiek die ondermeer gebaseerd is op het verwachte herstel van bedrijfsresultaten. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De terugblik op de prestatie van de BRIC-landen is eerder problematisch- vooruitblikken dan maar...Door de recente stijging in de BRIC-beurzen is er zeker sprake van hernieuwde interesse in dit type van investeringen. Is deze "renaissance" echter terecht? De klim van de BRIC-beuzen is volgens professor Stefan Duchateau vooral geïnspireerd door de algemene vooruitgang van de wereldbeurzen, maar kent toch ook een interne dynamiek die ondermeer gebaseerd is op het verwachte herstel van bedrijfsresultaten. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.