Tom Debusschere, Deceuninck CEO, gaf volgende commentaar op de vanmorgen gegeven trading update met betrekking tot de vooruitzichten voor het volledig boekjaar:

"In de meeste landen van Europa wegen de continu hoge werkloosheid en het negatieve sentiment in de bouwsector op het economisch herstel. Vooral de markt in Frankrijk baart ons zorgen. Anderzijds blijven de markten in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland verder groeien. Aan het begin van het tweede kwartaal zien we jaar-op-jaar stabiele volumes. In de VS verwachten we opnieuw een sterk resultaat na de strenge winter. Turkije & Emerging Markets blijven verder groeien. Het broze herstel van de economie en de volatiliteit van de wisselkoersen laten Deceuninck niet toe om een becijferde prognose voor het volledige jaar 2014 te geven. We verwachten dat de zwakke Turkse lira en Russische roebel een impact zullen hebben op de geconsolideerde omzet en EBITDA. We blijven onze marges beschermen met innovatie, continue productiviteitsverbeteringen en strikte beheersing van de kosten."

Tom Debusschere, Deceuninck CEO, gaf volgende commentaar op de vanmorgen gegeven trading update met betrekking tot de vooruitzichten voor het volledig boekjaar: "In de meeste landen van Europa wegen de continu hoge werkloosheid en het negatieve sentiment in de bouwsector op het economisch herstel. Vooral de markt in Frankrijk baart ons zorgen. Anderzijds blijven de markten in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland verder groeien. Aan het begin van het tweede kwartaal zien we jaar-op-jaar stabiele volumes. In de VS verwachten we opnieuw een sterk resultaat na de strenge winter. Turkije & Emerging Markets blijven verder groeien. Het broze herstel van de economie en de volatiliteit van de wisselkoersen laten Deceuninck niet toe om een becijferde prognose voor het volledige jaar 2014 te geven. We verwachten dat de zwakke Turkse lira en Russische roebel een impact zullen hebben op de geconsolideerde omzet en EBITDA. We blijven onze marges beschermen met innovatie, continue productiviteitsverbeteringen en strikte beheersing van de kosten."