Delhaize maakt deze week de volledige resultaten over het voorbije boekjaar bekend. De nieuwe CEO Frans Muller zal bij die gelegenheid zijn eerste persconferentie geven op het hoofdkwartier van het bedrijf in Brussel. Op 22 januari werden al de omzetcijfers bekendgemaakt.

Bank Degroof blijft neutraal met de resultaten van Delhaize op komst, de al gepubliceerde omzetcijfers waren van degelijke kwaliteit. Hij verwacht geen grote verrassingen naar aanleiding van de publicatie van de volledige cijfers. Het koersdoel van 53 euro blijft eveneens gehandhaafd.

Delhaize maakt deze week de volledige resultaten over het voorbije boekjaar bekend. De nieuwe CEO Frans Muller zal bij die gelegenheid zijn eerste persconferentie geven op het hoofdkwartier van het bedrijf in Brussel. Op 22 januari werden al de omzetcijfers bekendgemaakt. Bank Degroof blijft neutraal met de resultaten van Delhaize op komst, de al gepubliceerde omzetcijfers waren van degelijke kwaliteit. Hij verwacht geen grote verrassingen naar aanleiding van de publicatie van de volledige cijfers. Het koersdoel van 53 euro blijft eveneens gehandhaafd.