Fortis blijft wat Omega Pharma voorzichtig en handhaaft een neutraal advies voor het aandeel.

Bank Degroof stond nog even stil bij het bericht over een nieuwe obligatie-uitgifte bij AB-InBev. Het is daarmee moeilijker om waarde te creëren voor de brouwer. Voorlopig handhaaft Bank Degroof een neutraal advies.

KBC Securities reageerde op het bericht over de nieuwe reorganisatie bij Picanol door het advies 'reduce' te handhaven.
Fortis zag geen verrassingen bij Quest for Growth en handhaaft het neutraal advies voor het aandeel.

Bank Degroof publiceerde een update over IRIS naar aanleiding van de overname door Corismo. Het koopadvies voor IRIS blijft gehandhaafd.

Fortis blijft wat Omega Pharma voorzichtig en handhaaft een neutraal advies voor het aandeel. Bank Degroof stond nog even stil bij het bericht over een nieuwe obligatie-uitgifte bij AB-InBev. Het is daarmee moeilijker om waarde te creëren voor de brouwer. Voorlopig handhaaft Bank Degroof een neutraal advies. KBC Securities reageerde op het bericht over de nieuwe reorganisatie bij Picanol door het advies 'reduce' te handhaven. Fortis zag geen verrassingen bij Quest for Growth en handhaaft het neutraal advies voor het aandeel.Bank Degroof publiceerde een update over IRIS naar aanleiding van de overname door Corismo. Het koopadvies voor IRIS blijft gehandhaafd.