Fidelity heeft nog een belang van 4.93% in AB-InBev, waar dat voordien 5.01% was, terwijl het belang van Capital Research anderzijds nog 2.33% in plaats van 4.43% bedraagt. De verwatering is waarschijnlijk het gevolg van de kapitaalverhoging. Bank Degroof blijft koper van AB-InBev.

In reactie op het bericht over de overname van LII Europe door Akzo Nobel bevestigt KBC Securities het koopadvies voor het chemieaandeel.

Op basis van de waardering blijft Bank Degroof koper van KBC, waarbij er voor dit aandeel nog een groot opwaarts potentieel beschikbaar zou zijn.

Galapagos kondigde vanmorgen aan dat de haar artrose alliantie met GlaxoSmithKline (GSK) werd uitgebreid met twee extra medicijn targets. KBC Securities blijft Galapagos accumuleren.

Fidelity heeft nog een belang van 4.93% in AB-InBev, waar dat voordien 5.01% was, terwijl het belang van Capital Research anderzijds nog 2.33% in plaats van 4.43% bedraagt. De verwatering is waarschijnlijk het gevolg van de kapitaalverhoging. Bank Degroof blijft koper van AB-InBev.In reactie op het bericht over de overname van LII Europe door Akzo Nobel bevestigt KBC Securities het koopadvies voor het chemieaandeel.Op basis van de waardering blijft Bank Degroof koper van KBC, waarbij er voor dit aandeel nog een groot opwaarts potentieel beschikbaar zou zijn. Galapagos kondigde vanmorgen aan dat de haar artrose alliantie met GlaxoSmithKline (GSK) werd uitgebreid met twee extra medicijn targets. KBC Securities blijft Galapagos accumuleren.