In het kader van haar politiek om te investeren in herpositioneerbare onroerende goederen, kondigt Banimmo France de aankoop aan van het handelscompex Marché Saint-Germain, gelegen in het 6de arrondissement van Parijs, in de wijk Saint-Germain des Prés.

Met deze aankoop bevestigt Banimmo haar ontwikkelingsstrategie op de Franse markt terwijl ze ook het gewicht van de commerciële activa in haar portefeuille versterkt. Deze activa bieden zowel een hoog huurrendement als een hoog waarderingspotentieel.

Na deze operatie blijven de schuldratios van Banimmo binnen de perken ; de ratio "financiële schuld op balanstotaal" blijft onder de 50%.

In het kader van haar politiek om te investeren in herpositioneerbare onroerende goederen, kondigt Banimmo France de aankoop aan van het handelscompex Marché Saint-Germain, gelegen in het 6de arrondissement van Parijs, in de wijk Saint-Germain des Prés. Met deze aankoop bevestigt Banimmo haar ontwikkelingsstrategie op de Franse markt terwijl ze ook het gewicht van de commerciële activa in haar portefeuille versterkt. Deze activa bieden zowel een hoog huurrendement als een hoog waarderingspotentieel. Na deze operatie blijven de schuldratios van Banimmo binnen de perken ; de ratio "financiële schuld op balanstotaal" blijft onder de 50%.