Het gebouw is gelegen in het Da Vinci Park (Bourgetlaan 3 te Brussel), naast een toekomstig GEN-treinstation en heeft een bovengrondse oppervlakte van 29.600 m². Het gebouw is voor een lange termijn verhuurd via een huurcontract van 15 jaar.

Dit gebouw voldoet aan de hoogste energienormen en bereikt een uitzonderlijke "E-factor", met name E79, terwijl de meest recente milieureglementering een E90 vereist.

Banimmo heeft deze ontwikkeling in september 2009 voltooid en Mobistar zal vanaf 1 november 2009 in verschillende fasen in het gebouw trekken. Het gebouw is gewaardeerd aan € 70 miljoen.

Sinds januari 2005 heeft Signa Property Funds, gelegen in Düsseldorf, als doelstelling het ontwikkelen van innovatieve en hoog-kwaliteitsgebonden vastgoed-investeringsproducten en deze aan te bieden aan vermogende privé (High-net worth) en institutionele investeerders.

Het gebouw is gelegen in het Da Vinci Park (Bourgetlaan 3 te Brussel), naast een toekomstig GEN-treinstation en heeft een bovengrondse oppervlakte van 29.600 m². Het gebouw is voor een lange termijn verhuurd via een huurcontract van 15 jaar. Dit gebouw voldoet aan de hoogste energienormen en bereikt een uitzonderlijke "E-factor", met name E79, terwijl de meest recente milieureglementering een E90 vereist. Banimmo heeft deze ontwikkeling in september 2009 voltooid en Mobistar zal vanaf 1 november 2009 in verschillende fasen in het gebouw trekken. Het gebouw is gewaardeerd aan € 70 miljoen. Sinds januari 2005 heeft Signa Property Funds, gelegen in Düsseldorf, als doelstelling het ontwikkelen van innovatieve en hoog-kwaliteitsgebonden vastgoed-investeringsproducten en deze aan te bieden aan vermogende privé (High-net worth) en institutionele investeerders.