Na de acquisitie van een handelsgalerij in het centrum van Parijs in november vorig jaar, heeft Banimmo een overeenkomst getekend voor de aankoop van een handelscomplex op de bodemverdiepingen van een aantal gebouwen in Rouen.

Dit complex heeft een totale oppervlakte van 2.848 m² en is gelegen in het historische stadscentrum. Met uitzondering van één unit, is de volledige oppervlakte verhuurd en wordt er een recurrente huurinkomst van 847.000 € gegenereerd.

De investering bedraagt 12 miljoen €, kosten inbegrepen. Banimmo voorziet geen belangrijke renovatiewerken maar zal binnen de twee komende jaren de huidige huurvoorwaarden herzien.

Na de acquisitie van een handelsgalerij in het centrum van Parijs in november vorig jaar, heeft Banimmo een overeenkomst getekend voor de aankoop van een handelscomplex op de bodemverdiepingen van een aantal gebouwen in Rouen. Dit complex heeft een totale oppervlakte van 2.848 m² en is gelegen in het historische stadscentrum. Met uitzondering van één unit, is de volledige oppervlakte verhuurd en wordt er een recurrente huurinkomst van 847.000 € gegenereerd. De investering bedraagt 12 miljoen €, kosten inbegrepen. Banimmo voorziet geen belangrijke renovatiewerken maar zal binnen de twee komende jaren de huidige huurvoorwaarden herzien.