Op de valutamarkten moest de euro opnieuw weer wat terrein prijsgeven, de opleving van de koers was dus geen lang leven beschoren.

De beleggers wachten bang af tot de Cypriotische banken donderdag opnieuw de deuren openen. Van een herstel van de rust in het land is zeker nog geen sprake.

Vandaag waren er opnieuw verschillende betogingen in Nicosia, waarbij zowel studenten als bankpersoneel op straat kwam uit protest tegen de besparingsmaatregelen.

Inmiddels is de vrees toegenomen dat toch heel wat geld de Cypriotische banken heeft verlaten, met alle gevolgen van dien.

Op de valutamarkten moest de euro opnieuw weer wat terrein prijsgeven, de opleving van de koers was dus geen lang leven beschoren. De beleggers wachten bang af tot de Cypriotische banken donderdag opnieuw de deuren openen. Van een herstel van de rust in het land is zeker nog geen sprake. Vandaag waren er opnieuw verschillende betogingen in Nicosia, waarbij zowel studenten als bankpersoneel op straat kwam uit protest tegen de besparingsmaatregelen. Inmiddels is de vrees toegenomen dat toch heel wat geld de Cypriotische banken heeft verlaten, met alle gevolgen van dien.