Volgens de krant Diario Economico, dat zijn informatie uit niet nader doorgaans goed ingelichte bronnen zou hebben, zou Portugal gebruik mogen maken van het Resolution Fund om de bank te herkapitaliseren. Er zou sprake zijn van een bedrag van meer dan 3 miljard euro.

De probleemkredieten van Banco Espirito Santo zouden in een 'bad bank' ondergebracht worden. Het zou de bedoeling zijn dat de bank het hoofd boven water kan houden zonder dat er beroep gedaan moet worden op het geld van de Portugese belastingbetalers. De aandelen Banco Espirito Santo kunnen inmiddels niet meer op de beurs verhandeld worden.

Volgens de krant Diario Economico, dat zijn informatie uit niet nader doorgaans goed ingelichte bronnen zou hebben, zou Portugal gebruik mogen maken van het Resolution Fund om de bank te herkapitaliseren. Er zou sprake zijn van een bedrag van meer dan 3 miljard euro. De probleemkredieten van Banco Espirito Santo zouden in een 'bad bank' ondergebracht worden. Het zou de bedoeling zijn dat de bank het hoofd boven water kan houden zonder dat er beroep gedaan moet worden op het geld van de Portugese belastingbetalers. De aandelen Banco Espirito Santo kunnen inmiddels niet meer op de beurs verhandeld worden.