Het park wordt verkocht binnen een desinvesteringsprogramma van BAM. De bouwer wil graag de financiële balans versterken, na een winstwaarschuwing begin juli van dit jaar.

ABN Amro denkt dat het bedrijf extra ruimte in de kredietlijn moet inbouwen van ongeveer €300 miljoen voor 2015. Hiermee kan BAM de sterke schommelingen in de sector, wat betreft winsten en werkkapitaal, het hoofd bieden.

Toch zal BAM volgens de huidige schattingen een gemiddelde head room van ongeveer €50 miljoen hebben. ABN Amro heeft een neutraal advies.

Het park wordt verkocht binnen een desinvesteringsprogramma van BAM. De bouwer wil graag de financiële balans versterken, na een winstwaarschuwing begin juli van dit jaar. ABN Amro denkt dat het bedrijf extra ruimte in de kredietlijn moet inbouwen van ongeveer €300 miljoen voor 2015. Hiermee kan BAM de sterke schommelingen in de sector, wat betreft winsten en werkkapitaal, het hoofd bieden. Toch zal BAM volgens de huidige schattingen een gemiddelde head room van ongeveer €50 miljoen hebben. ABN Amro heeft een neutraal advies.