China Ocean Shipping (Group) Co berichtte vanmorgen dat ook het transport van graan een belangrijke bijdrage levert aan de stijging van de Baltic Dry Index. Kong Fanhua, woordvoerder van China Ocean, verwacht dat de Baltic Dry Index dit jaar nog sterker kan stijgen.

Kong voorspelde vorig jaar al correct een correctie in de index. Op het einde van dit jaar zou de Baltic Dry Index op 4000 punten kunnen staan, wat zou neerkomen op een winst van meer dan 60%.

Chi Myunghwa, head van de bulk-planning team's research divisie bij Hanjin Shipping, is van mening dat de Chinese economie aan een gezonder tempo groeit, wat de Baltic Dry Index ondersteunt.

China Ocean Shipping (Group) Co berichtte vanmorgen dat ook het transport van graan een belangrijke bijdrage levert aan de stijging van de Baltic Dry Index. Kong Fanhua, woordvoerder van China Ocean, verwacht dat de Baltic Dry Index dit jaar nog sterker kan stijgen. Kong voorspelde vorig jaar al correct een correctie in de index. Op het einde van dit jaar zou de Baltic Dry Index op 4000 punten kunnen staan, wat zou neerkomen op een winst van meer dan 60%. Chi Myunghwa, head van de bulk-planning team's research divisie bij Hanjin Shipping, is van mening dat de Chinese economie aan een gezonder tempo groeit, wat de Baltic Dry Index ondersteunt.