Positief is volgens ABN Amro dat het bedrijf stevig in de eigen organisatie ingrijpt. Dat moet volgens het management in 2013 tot betere resultaten leiden.

Vastgoedmarkt geeft geen tekenen van verbetering te zien

De afwaarderingen op grondposities en projecten laten zien dat de vastgoedmarkt geen tekenen van verbetering laat zien. De operationele resultaten van Ballast Nedam zijn echter in orde.

Door de grote hoeveelheid uitzonderlijke gebeurtenissen is de kans echter groot de aandeelhouders volgens ABN Amro buiten de boot vallen.

Het bedrijf keert doorgaans de helft van de winst uit als dividend. De analisten van de bank handhaven in de gegeven omstandigheden een neutraal advies voor het aandeel Ballast Nedam.

Positief is volgens ABN Amro dat het bedrijf stevig in de eigen organisatie ingrijpt. Dat moet volgens het management in 2013 tot betere resultaten leiden.Vastgoedmarkt geeft geen tekenen van verbetering te zien De afwaarderingen op grondposities en projecten laten zien dat de vastgoedmarkt geen tekenen van verbetering laat zien. De operationele resultaten van Ballast Nedam zijn echter in orde. Door de grote hoeveelheid uitzonderlijke gebeurtenissen is de kans echter groot de aandeelhouders volgens ABN Amro buiten de boot vallen. Het bedrijf keert doorgaans de helft van de winst uit als dividend. De analisten van de bank handhaven in de gegeven omstandigheden een neutraal advies voor het aandeel Ballast Nedam.