De claimemissie zal gebruikt worden om de balans van Ballast Nedam te versterken. Deze is namelijk flink verzwakt na grote verliezen op het project A-15. De solvabiliteitsratio van Ballast Nedam staat momenteel op 4%.

De afgelopen maanden hebben kredietverzekeraars hun kredieten teruggetrokken. Door het gebrek aan kredietgaranties zal het voor Ballast Nedam ingewikkelder worden om projecten voor zich te winnen.

Daarnaast zullen leveranciers waarschijnlijk meer aanbetalingen vragen en de betaaltermijnen verkorten. ABN Amro heeft een advies verkopen.

De claimemissie zal gebruikt worden om de balans van Ballast Nedam te versterken. Deze is namelijk flink verzwakt na grote verliezen op het project A-15. De solvabiliteitsratio van Ballast Nedam staat momenteel op 4%. De afgelopen maanden hebben kredietverzekeraars hun kredieten teruggetrokken. Door het gebrek aan kredietgaranties zal het voor Ballast Nedam ingewikkelder worden om projecten voor zich te winnen. Daarnaast zullen leveranciers waarschijnlijk meer aanbetalingen vragen en de betaaltermijnen verkorten. ABN Amro heeft een advies verkopen.