De verkopen vielen alleen 10% lager uit dan voorzien. Het belangrijkste is echter dan Ballast Nedam de prognose voor het hele jaar handhaaft. ABN Amro blijft verkoper.

Het gerapporteerde bedrijfsresultaat (EBIT) van EUR 1 miljoen kwam overeen met onze schatting van EUR 1,1 miljoen.

Het nettoverlies kwam uit op EUR 3 miljoen voor het eerste halfjaar. Ballast Nedam blijft mikken op een bedrijfsresultaat van ongeveer EUR 15 miljoen.

De operationele winst zal grotendeels in het tweede halfjaar worden gerealiseerd, omdat een groot deel van de winsten van grote projecten voor het tweede halfjaar zijn opgevoerd.

Het orderboek nam af met 11% tot EUR 1,6 miljard, dit valt lager uit dan verwacht.

Ballast Nedam heeft wel bekend gemaakt dat er een paar grote projecten zijn gewonnen in de afgelopen maanden, die nu nog niet in het orderboek worden vertegenwoordigd.

Het aandeel handelt nu op een koers-winstverhouding van 21x 2013 en 16x 2014. Bam handelt op respectievelijk 11x en 10x. Heijmans op 10,7x en 7,9x.

De verkopen vielen alleen 10% lager uit dan voorzien. Het belangrijkste is echter dan Ballast Nedam de prognose voor het hele jaar handhaaft. ABN Amro blijft verkoper. Het gerapporteerde bedrijfsresultaat (EBIT) van EUR 1 miljoen kwam overeen met onze schatting van EUR 1,1 miljoen. Het nettoverlies kwam uit op EUR 3 miljoen voor het eerste halfjaar. Ballast Nedam blijft mikken op een bedrijfsresultaat van ongeveer EUR 15 miljoen. De operationele winst zal grotendeels in het tweede halfjaar worden gerealiseerd, omdat een groot deel van de winsten van grote projecten voor het tweede halfjaar zijn opgevoerd. Het orderboek nam af met 11% tot EUR 1,6 miljard, dit valt lager uit dan verwacht. Ballast Nedam heeft wel bekend gemaakt dat er een paar grote projecten zijn gewonnen in de afgelopen maanden, die nu nog niet in het orderboek worden vertegenwoordigd. Het aandeel handelt nu op een koers-winstverhouding van 21x 2013 en 16x 2014. Bam handelt op respectievelijk 11x en 10x. Heijmans op 10,7x en 7,9x.