Dat is onder andere het geval in Bahrein, een buurland van Saoedi-Arabië. Koning Hamad bin Isa Al Khalifa van Bahrein zegt een buitenlandse samenzwering verijdeld te hebben.

Volgens het nieuwsagentschap BNA zou Hamad bin Isa Al Khalifa onthuld hebben dat de samenzweerders gedurende een periode van 20 tot 30 jaar hun actie hebben voorbereid.

De koning waarschuwde dat de samenzweerders van plan waren hun 'revolutie' ook naar andere buurlanden te doen overwaaien. Buitenlandse waarnemers zijn echter van mening dat Hamad bin Isa Al Khalifa vooral last heeft van een grote fantasie.

Dat is onder andere het geval in Bahrein, een buurland van Saoedi-Arabië. Koning Hamad bin Isa Al Khalifa van Bahrein zegt een buitenlandse samenzwering verijdeld te hebben. Volgens het nieuwsagentschap BNA zou Hamad bin Isa Al Khalifa onthuld hebben dat de samenzweerders gedurende een periode van 20 tot 30 jaar hun actie hebben voorbereid. De koning waarschuwde dat de samenzweerders van plan waren hun 'revolutie' ook naar andere buurlanden te doen overwaaien. Buitenlandse waarnemers zijn echter van mening dat Hamad bin Isa Al Khalifa vooral last heeft van een grote fantasie.