The Gores Group zal een transparantieverklaring opstellen zoals vereist. Drie van de vier bestuurders van Gores, William Patton Jr., Joe Page en Scott Honour zullen per kerende hun mandaat neerleggen.

Ashley Abdo zal aanblijven als voorzitter van de raad van bestuur om de vennootschap bij te staan in de nabije toekomst met de overgang naar een gewijzigde raad van bestuur met een onafhankelijke voorzitter.

Bruno Segers, Chief Executive Officer van RealDolmen, gaf volgende toelichting: "Dit jaar heeft de RealDolmen groep een buitengewone verandering ondergaan. De verkoopsorganisatie werd omgevormd tot een structuur die geïntegreerde applicatie- en infrastructuuroplossingen naar de klanten kan brengen. De hele administratie werd op een platform samengebracht en de processen werden onderzocht en kregen een ISO9001 certificaat. De meeste Belgische entiteiten werden gefusioneerd zodat de juridische organisatie eenvoudiger werd en de administratieve kost werd verminderd. Het transport en de logistiek van de afdeling infrastructuurproducten werd uitbesteed. Deze en nog andere initiatieven hebben het bedrijf klaargezet voor de lange termijn, voor groei en verbeterde efficiëntie. Een voorbeeld van de nieuwe bedrijfsdynamiek is het feit dat meer dan 200 professionals zullen worden aangeworven in het komende jaar. Een laatste hoeksteen in dit veranderingsproces was de wijziging van de aandeelhouders om lokale referentieaandeelhouders te bekomen en de „free float†te verbeteren om de waarde van het aandeel te deblokkeren. De verkoop vandaag van de rest van Gores†participatie aan institutionele aandeelhouders was de laatste stap in dit proces. De intrede maandag van een tweede toegewijde plaatselijke referentieaandeelhouder en, vandaag, de verbetering van de „free float' van het aandeel bieden de vereiste stabiliteit om de kansen te grijpen die een single source ICT leverancier kan vinden in de beweging van de markt naar technologische convergentie en de inhaalbeweging van achtergebleven IT-investeringen."

Segers vindt het een buitengewoon succes om nieuwe, stabiele, plaatselijke referentieaandeelhouders en tegelijkertijd meer liquiditeit van het aandeel te hebben verkregen, wat de twee doelen waren die wij het bedrijf zich had gesteld."

The Gores Group zal een transparantieverklaring opstellen zoals vereist. Drie van de vier bestuurders van Gores, William Patton Jr., Joe Page en Scott Honour zullen per kerende hun mandaat neerleggen. Ashley Abdo zal aanblijven als voorzitter van de raad van bestuur om de vennootschap bij te staan in de nabije toekomst met de overgang naar een gewijzigde raad van bestuur met een onafhankelijke voorzitter. Bruno Segers, Chief Executive Officer van RealDolmen, gaf volgende toelichting: "Dit jaar heeft de RealDolmen groep een buitengewone verandering ondergaan. De verkoopsorganisatie werd omgevormd tot een structuur die geïntegreerde applicatie- en infrastructuuroplossingen naar de klanten kan brengen. De hele administratie werd op een platform samengebracht en de processen werden onderzocht en kregen een ISO9001 certificaat. De meeste Belgische entiteiten werden gefusioneerd zodat de juridische organisatie eenvoudiger werd en de administratieve kost werd verminderd. Het transport en de logistiek van de afdeling infrastructuurproducten werd uitbesteed. Deze en nog andere initiatieven hebben het bedrijf klaargezet voor de lange termijn, voor groei en verbeterde efficiëntie. Een voorbeeld van de nieuwe bedrijfsdynamiek is het feit dat meer dan 200 professionals zullen worden aangeworven in het komende jaar. Een laatste hoeksteen in dit veranderingsproces was de wijziging van de aandeelhouders om lokale referentieaandeelhouders te bekomen en de „free float†te verbeteren om de waarde van het aandeel te deblokkeren. De verkoop vandaag van de rest van Gores†participatie aan institutionele aandeelhouders was de laatste stap in dit proces. De intrede maandag van een tweede toegewijde plaatselijke referentieaandeelhouder en, vandaag, de verbetering van de „free float' van het aandeel bieden de vereiste stabiliteit om de kansen te grijpen die een single source ICT leverancier kan vinden in de beweging van de markt naar technologische convergentie en de inhaalbeweging van achtergebleven IT-investeringen." Segers vindt het een buitengewoon succes om nieuwe, stabiele, plaatselijke referentieaandeelhouders en tegelijkertijd meer liquiditeit van het aandeel te hebben verkregen, wat de twee doelen waren die wij het bedrijf zich had gesteld."