Coenen herhaalde in grote lijnen wat hij tijdens de roadshow naar aanleiding van de publicatie van de resultaten over het vierde kwartaal vertelde, maar maakte toch een goede beurt.

Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Ik hoorde geen verrassingen bij de update van de strategie van Tessenderlo. Het bedrijf is nog steeds op zoek naar partnerships of joint ventures voor een aantal activiteiten."

Hanssens heeft een neutraal advies voor het aandeel Tessenderlo, maar verhoogt het koersdoel van 23 naar 26 euro: "Eigenlijk is het aandeel niet goedkoop wanneer we kijken naar de multiples voor 2010-2011. De verhoging van het koersdoel heeft te maken met de som-van-de-delen en met de trends wat betreft de multiples bij de meeste branchegenoten."

Coenen herhaalde in grote lijnen wat hij tijdens de roadshow naar aanleiding van de publicatie van de resultaten over het vierde kwartaal vertelde, maar maakte toch een goede beurt. Bernard Hanssens (Bank Degroof): "Ik hoorde geen verrassingen bij de update van de strategie van Tessenderlo. Het bedrijf is nog steeds op zoek naar partnerships of joint ventures voor een aantal activiteiten." Hanssens heeft een neutraal advies voor het aandeel Tessenderlo, maar verhoogt het koersdoel van 23 naar 26 euro: "Eigenlijk is het aandeel niet goedkoop wanneer we kijken naar de multiples voor 2010-2011. De verhoging van het koersdoel heeft te maken met de som-van-de-delen en met de trends wat betreft de multiples bij de meeste branchegenoten."