Bernard Hanssens (Bank Degroof): "We zagen goede resultaten voor Recticel, zeker gegeven de marktomstandigheden. Met uitzondering van Automotive presteerden alle divisies boven de verwachtingen. In laatstgenoemde divisie was er op EBITDA-niveau een verlies van 6,90 miljoen euro, terwijl er op 2 miljoen euro positief was gerekend."

Hanssens heeft nog steeds een advies opbouwen voor Recticel, met een koersdoel van 8 in plaats van 6,50 euro: "Het bedrijf gaf een eerder vage guidance, maar de verwachting is niettemin dat het resultaat op ongeveer hetzelfde niveau als vorig jaar zal uitkomen."

Bernard Hanssens (Bank Degroof): "We zagen goede resultaten voor Recticel, zeker gegeven de marktomstandigheden. Met uitzondering van Automotive presteerden alle divisies boven de verwachtingen. In laatstgenoemde divisie was er op EBITDA-niveau een verlies van 6,90 miljoen euro, terwijl er op 2 miljoen euro positief was gerekend." Hanssens heeft nog steeds een advies opbouwen voor Recticel, met een koersdoel van 8 in plaats van 6,50 euro: "Het bedrijf gaf een eerder vage guidance, maar de verwachting is niettemin dat het resultaat op ongeveer hetzelfde niveau als vorig jaar zal uitkomen."