Deze transactie geeft de oprichters en de investeerders van de vorige financieringsronde in 2004, ING Parcom Private Equity, Abénex Capital en CIC Investissement Nord, de mogelijkheid om uit het kapitaal te stappen.

De Brunel Groep, opgericht in Rijsel door de broers Brunel, produceert hoogkwalitatieve huishoudelijke onderhoudsproducten: onderhoudsproducten voor vloeren en andere oppervlakken (productassortiment Starwax en de ecologische variant Soluvert), producten voor houtrestauratie (assortiment Kiraviv en Sinto), voor metaalherstellingen en andere oppervlakken (Sinto) en insecticiden (Kapo).

De producten worden via de gespecialiseerde distributie in de handel gebracht, in het bijzonder via de grote doe-het-zelf ketens. Brunel heeft in 2010 een omzet gerealiseerd van EUR 62 miljoen en heeft momenteel 260 medewerkers in dienst.

De kracht van zijn merken (Starwax, Sinto, Kapo, Soluvert, ...) en een voortdurende innovatie (30 nieuwe producten per jaar) liggen aan de basis van Brunel's positie als marktleider.

Deze transactie geeft de oprichters en de investeerders van de vorige financieringsronde in 2004, ING Parcom Private Equity, Abénex Capital en CIC Investissement Nord, de mogelijkheid om uit het kapitaal te stappen. De Brunel Groep, opgericht in Rijsel door de broers Brunel, produceert hoogkwalitatieve huishoudelijke onderhoudsproducten: onderhoudsproducten voor vloeren en andere oppervlakken (productassortiment Starwax en de ecologische variant Soluvert), producten voor houtrestauratie (assortiment Kiraviv en Sinto), voor metaalherstellingen en andere oppervlakken (Sinto) en insecticiden (Kapo). De producten worden via de gespecialiseerde distributie in de handel gebracht, in het bijzonder via de grote doe-het-zelf ketens. Brunel heeft in 2010 een omzet gerealiseerd van EUR 62 miljoen en heeft momenteel 260 medewerkers in dienst. De kracht van zijn merken (Starwax, Sinto, Kapo, Soluvert, ...) en een voortdurende innovatie (30 nieuwe producten per jaar) liggen aan de basis van Brunel's positie als marktleider.