Een gelijkaardig antwoord wordt nu door de Amerikanen gegeven wanneer iemand een opmerking vraagt over de gigantische schuldenberg die de Verenigde Staten hebben opgestapeld. Azië zit namelijk met een probleem van 7000 miljard dollar en zou graag een paar antwoorden op een paar vragen willen.

De belangrijkste van die vragen is of de Amerikaanse dollar zal kunnen standhouden. Heel wat Aziatische landen hebben namelijk dollars uit voorzorgsmaatregel gekocht en vragen zich nu of dat eigenlijk wel een goede beslissing is geweest. Het antwoord op die vraag zullen ze voorlopig nog niet krijgen.

Een gelijkaardig antwoord wordt nu door de Amerikanen gegeven wanneer iemand een opmerking vraagt over de gigantische schuldenberg die de Verenigde Staten hebben opgestapeld. Azië zit namelijk met een probleem van 7000 miljard dollar en zou graag een paar antwoorden op een paar vragen willen. De belangrijkste van die vragen is of de Amerikaanse dollar zal kunnen standhouden. Heel wat Aziatische landen hebben namelijk dollars uit voorzorgsmaatregel gekocht en vragen zich nu of dat eigenlijk wel een goede beslissing is geweest. Het antwoord op die vraag zullen ze voorlopig nog niet krijgen.