Op de andere Aziatische beurzen viel er weinig beweging te bespeuren, terwijl de verhandelde volumes ver onder het gemiddelde lagen. Deze week moeten vanuit Azië weinig impulsen worden verwacht, behalve misschien wat bewegingen op de valutamarkten.

Uiteraard zijn er ook nog de bedrijfsresultaten. Van de 237 bedrijven opgenomen in de MSCI Asia Pacific index zijn er 53% in geslaagd om de prognoses wat betreft winstgevendheid te kloppen. Anderzijds kwam de omzet bij 54% van de MSCI Asia Pacific index-bedrijven onder de verwachtingen uit.

Op de andere Aziatische beurzen viel er weinig beweging te bespeuren, terwijl de verhandelde volumes ver onder het gemiddelde lagen. Deze week moeten vanuit Azië weinig impulsen worden verwacht, behalve misschien wat bewegingen op de valutamarkten. Uiteraard zijn er ook nog de bedrijfsresultaten. Van de 237 bedrijven opgenomen in de MSCI Asia Pacific index zijn er 53% in geslaagd om de prognoses wat betreft winstgevendheid te kloppen. Anderzijds kwam de omzet bij 54% van de MSCI Asia Pacific index-bedrijven onder de verwachtingen uit.