Goldman Sachs is positief voor de staalsector en dan meer bepaald voor de Aziatische staalbedrijven. Dat positief standpunt vertaalt zich meer concreet in een koopadvies voor de Japanse staalbedrijven.

De analisten van Goldman Sachs zijn van mening dat de vraag naar Aziatische staal volgend jaar groter zal zijn dan verwacht, gedreven door een sterke vraag vanuit de lokale economie.

Het positief sentiment wordt bovendien versterkt door positief nieuws vanuit de bedrijfswereld. In de afgelopen dagen waren er opnieuw heel wat bedrijven die de winstprognoses naar boven aanpasten.

Gisteren was er bijvoorbeeld het bericht dat Black & Decker de winstverwachtingen naar boven aanpaste. Dit bedrijf geldt als één van de betrouwbare barometers van de situatie waarin de Amerikaanse economie zich bevindt.

Goldman Sachs is positief voor de staalsector en dan meer bepaald voor de Aziatische staalbedrijven. Dat positief standpunt vertaalt zich meer concreet in een koopadvies voor de Japanse staalbedrijven. De analisten van Goldman Sachs zijn van mening dat de vraag naar Aziatische staal volgend jaar groter zal zijn dan verwacht, gedreven door een sterke vraag vanuit de lokale economie. Het positief sentiment wordt bovendien versterkt door positief nieuws vanuit de bedrijfswereld. In de afgelopen dagen waren er opnieuw heel wat bedrijven die de winstprognoses naar boven aanpasten. Gisteren was er bijvoorbeeld het bericht dat Black & Decker de winstverwachtingen naar boven aanpaste. Dit bedrijf geldt als één van de betrouwbare barometers van de situatie waarin de Amerikaanse economie zich bevindt.