Wall Street maakte gisteren nochtans een goede beurt, terwijl vanmorgen de meeste beurzen in de regio Asia Pacific goed op dreef waren. De Aziatische vonk slaat dus niet over naar Europa.

Onderhuids maken de beleggers toch wat zorgen over de grote bewegingen die recent op de valutamarkten plaatsvonden.

Daar staat dan wel tegenover dat de macro-economische cijfers steeds beter worden, zelfs in Europa. Sommige analisten roepen niettemin op tot voorzichtigheid, want het is nog veel te vroeg om al uit te roepen dat de Europese schuldencrisis nu definitief achter de rug is.

Wall Street maakte gisteren nochtans een goede beurt, terwijl vanmorgen de meeste beurzen in de regio Asia Pacific goed op dreef waren. De Aziatische vonk slaat dus niet over naar Europa. Onderhuids maken de beleggers toch wat zorgen over de grote bewegingen die recent op de valutamarkten plaatsvonden. Daar staat dan wel tegenover dat de macro-economische cijfers steeds beter worden, zelfs in Europa. Sommige analisten roepen niettemin op tot voorzichtigheid, want het is nog veel te vroeg om al uit te roepen dat de Europese schuldencrisis nu definitief achter de rug is.