Op de eerste plaats stellen de beurzen van de groeilanden vaak teleur. De betere economische vooruitzichten vertalen zich dus niet of bijna niet in het oplopen van de beurskoersen. Daarnaast blijven ook de Aziatische valuta's teleurstellen, in de meeste gevallen liggen ze zwak op koers.

De twee meest liquide munten van de regio - de Indische rupee en de Koreaanse won - kunnen daarbij als voorbeeld dienen. Deze valuta's zijn over de afgelopen drie jaar gemiddeld met respectievelijk 10% en 6% ten opzichte van de euro in waarde gedaald, Europese schuldencrisis of geen Europese schuldencrisis.

Op de eerste plaats stellen de beurzen van de groeilanden vaak teleur. De betere economische vooruitzichten vertalen zich dus niet of bijna niet in het oplopen van de beurskoersen. Daarnaast blijven ook de Aziatische valuta's teleurstellen, in de meeste gevallen liggen ze zwak op koers. De twee meest liquide munten van de regio - de Indische rupee en de Koreaanse won - kunnen daarbij als voorbeeld dienen. Deze valuta's zijn over de afgelopen drie jaar gemiddeld met respectievelijk 10% en 6% ten opzichte van de euro in waarde gedaald, Europese schuldencrisis of geen Europese schuldencrisis.